keskiviikko 6. heinäkuuta 2011

Pientä päivitystä ja paljon perhosia (vatsassa).

Voih mikä päivä!

Messuihin on virallisesti 9 YÖTÄ!!! Voitteko ymmärtää? Kulissien takana on juuri tällä hetkellä aivan uskomaton kuhina; viimeisiä pihoja vielä viilataan, istutuksia tuodaan alueelle, messuvieraille halutaan penkkejä ja istumapaikkoja, messuravintola ja kojut on pystytetty, tavaraa ja myytävää tuodaan alueelle.

Itse alueen toimiminen on kuitenkin vain osa kokonaisuutta, joka Kokkolassa järjestetään. Tänään iltapäivällä meillä oli järjestäjien ja poliisin kanssa koulutus liikenteenohjaajille. Miettikää mikä järjestely ja suunnittelu vaaditaan siihen, että päivittäin 2 000 autoa saadaan alueelle mutkitta! Valtava määrä ihmisiä heijastinliiveissä ottaa päivittäin messuvieraita vastaan ja ohjaa oikealle paikalle. Samalla nämä ihmiset ovat ensimmäinen kontakti; Kokkolan käyntikortti. Jämäkän ajo-ohjeistuksen ohella haluamme antaa vieraille myös aurinkoisen hymyn ja hyvän startin messupäivään. Samoin tietysti myös kotimatkalle lähtiessä.

Reippaita ja päteviä liikenteenohjaajia on nyt kuitenkin ohjeistettu. Liikenteessä näkyvät opasteet on tehty ja ne viedään ensi viikolla paikoilleen. Väliaikainen liittymä on tehty Halkokarin ABC:n tuntumaan. Nyt odotellaan vieraita.

Jännittää niin paljon!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti