perjantai 22. heinäkuuta 2011

By Kokkola, vielä ehtii kyläilemään!

Mistä näitä ihania kokemuksia oikein riittää? Tänä iltana pääsimme porukalla nauttimaan pop-up -ravintola By Kokkolan antimista. Mukana menossa olivat tehotytöt Saara ja Kira, jotka ovat ravintolaa asuntomessualueen Kokkola Paviljongissa kaikille matkalaisille viikon ajan jo suositelleetkin.

Jotkut blondithan vain ajattelee, että by Kokkola on englantia, mutta sehän olikin samalla myös ruotsia! Kylätunnelma oli muuten aivan ihana!
Kalusteita on haalittu monesta kohteesta; paljon kierrätettyä ja löydettyä huonekaluista astioihin.
Aivan käsittämättömän herkullista ja laadukasta ruokaa. Kiitokset Länsirannikon ruokatalolle, joka vastasi illan menusta. Vieläkin napa rutisee.

Niin, tarjoilija tuli vielä erikseen kehottamaan, että syökää, syökää, ruokaa on varattu kilo ruokailijaa kohden. Arvatkaa vaan santsattiinko!
Olihan mulla ihana poikaystäväkin, vaikkei messujen alla ja aikana ole paljoa ehtinyt toista näkemäänkään.
Ihania työkavereita on ehtinyt näkemään senkin edestä, mutta ei paljoa haittaa!
Hei hyvät ihmiset, vielä ehditte nauttimaan Vanhalla tullipakkahuoneella pop-up -ravintola By Kokkolan antimista. Huomenna lauantaina kattaukset klo 16.30 ja 20.30 ja ihana ravintolan emäntä Anna Nurmi vinkkasi, että hieman tilaa vielä löytyy. Nyt VÄLITTÖMÄSTI pöytävarausta tekemään. Tätä ei kannata missata!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti