torstai 14. heinäkuuta 2011

Lapsi on maailmalla.

Mikä ihana päivä! Hektisen viikon jälkeen elämäniloni palautui kertaheitolla pressipäivän aikana. Kohteet näyttävät aivan upeilta. Toistetaanpas vielä: U-P-E-I-L-T-A. Lisäksi keli oli mitä mainioin, ihmiset hyvällä päällä ja puitteet ovat niin uskomattoman kauniit, että siellä viihtyisi vaikka harjateltoissa! Kukahan lahjoittaisi messuemännälle oman kodin meren rannalta? Huoh.

Nyt katselen parhaillaan nelosen uutisia, joissa näkyy asuntomessuilta olevan materiaalia... varmaan muutamassa muussakin paikassa voi sitä kuun aikana nähdä.

Pressipäivä oli melkoisen mukava päivä katsella kohteita. Ihania tarjoiluja ja vain vähän ihmisiä! Kannattaa ihmiset ryhtyä toimittajaksi! Lisäksi vielä messuemännän insider -vinkki: avajaispäivä on usein rauhallinen ja tämän takia erittäin hyvä päivä tulla messuille katselemaan! Ennakkoluulojen vastaisesti messujen viimeiset viikot ovat itse asiassa yleensä kaikkein vilkkaimmat.
 Kaiken rehellisyyden nimissä on kerrottava, että tämä Aitta -talo on kyllä messuemännän ehdottomia suosikkeja. Vaikka maalaisromanttiset ja perinteikkäät talot ovat ihania, omimmalta tuntuisi kyllä jokin tällainen persoonallisempi ratkaisu.
 Talon ehtoinen emäntä Kati oli esittelemässä kotiaan, johon messujen jälkeen pääsee vihdoin muuttamaan. En voi edes kuvitella tulevien asukkaiden kuumotuksia kun messut on vielä odotettava kotiinpääsyä!



 Aitan asukas Kati Ahvenlampi-Salmela ja Deko -lehden sisutuksen suunnitellut Susanna Vento fiilistelivät avaraa yläkertaa.
 Kannustalon Aarteen pihassa odotti vieraita skumppalasit.

 Valaisimeen voi nipsauttaa viestin rakkaalle.

 Mika Uusimäki isännöi omaa seuruettaan.

 Skumppaa, suklaakakkua, live-musiikkia, auringonpaistetta ja merinäköala. Ei kait työpäivä voi tästä paljoa parantua?
Mika Uusimäki ja vasemmalla Kannustalon luottosisustaja Kirsi Valanti.

Minkä ihanan hetken saimmekaan viettää! Kiire unohtui ja tuli olo siitä, että lapsi on nyt maailmalla. Messualue on upea ja valmis ja toivotamme vieraat täydellä sydämellä tervetulleeksi nauttimaan siitä kanssamme!

1 kommentti: