perjantai 15. heinäkuuta 2011

Avajaishulinaa.

Ei varmaan ole mikään uutinen, että takana on uuvuttava, mutta onnistunut päivä. Huomenna aamupalaverissa käydään läpi hienosäätöä, mutta avajaispäivään ei voi olla kuin tyytyväinen. Messualueella vieraita ensimmäisen päivän aikana kävi erittäin mukavat 4200, ja alue tuntui mukavan väljältä. Kovia ruuhkia ei tullut missään vaiheessa, vaikka aiemmin meitä järjestäjiä on hieman jännittänyt kuinka mahdumme kompaktille alueelle. Näköjään aivan hyvin!

Tässä vähän hetkiä avajaispäivältä:

 Aamu alkoi messubussien varustamisella. Busseista löytyy nyt esitteiden, aluekarttojen, tapahtumakalentereiden ja juna-aikataulujen lisäksi elävä opas! Ensimmäistä kertaa asuntomessuilla bussin mukana kulkee elävä opas, joka kertaa reitistä olennaiset asiat ja antaa vinkkejä Kokkolan vierailulle. Kuvassa ihanat oppaat Kimi, Riina, Annika ja Tony. Nuoret klaarasivat superhienosti ensimmäisen messupäivän. Messuemännän sydän ihan pakahtuu ylpeydestä!
 Avajaistilaisuus pidettiin pienvenesataman laiturilla. Puhumassa asuntomessujen hallituksen puheenjohtaja, takana Kokkolan nuorisosoittokunta.
 Messut avasi valtiovarainministeri Jutta Urpilainen.
 Projektisihteeri Ritva Luomala-Björkskog ja koko Kokkolaa pyörittävät tehotytöt Saara ja Kira fiilistelivät avajaisten auringonvalossa.
 Juhlallisuuksien välillä puhelin pysyi tiukasti otteessa.
 Keskipohjanmaan kuvaaja Jukka Lehojärvi ikuisti avajaistapahtumaa.
 Kaupunginjohtaja hauskuutti yleisöä.
Kira Kallio pääsi lahjoittamaan Jutta Urpilaiselle itse painamansa kassin, jonka Neristan -painatusta Jutta ihasteli. Kotona Kokkolassa, maalla merellä kaupungissa -sarjan hauskoja kasseja myydään alueella Kosekin yritysteltassa. (siitä lisää huomenna)
Merellä - Tankarin majakka

Kaupungissa - Neristanin taloja

 Kankurissa aukesi Jukka Rintalan näyttely, jota avaamassa olivat Kaija Jestoi (sinisessä jakussa) sekä toiminnanjohtaja Irene Välimäki (valkomustissa oikealla).
Aaaah.

Härdelli jatkuu huomenna. Kiitos ihanasta ja upeasta avajaispäivästä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti